top of page
Recensie van Twickel

​​

Hoi Marjolein,

Wat hebben we genoten van jouw aanwezigheid op Twickel. Wat een prachtig project heb je neergezet voor onze school. Iedereen was enthousiast. De leerkrachten, de ouders en vooral ook de kinderen.

De leerkrachten gaven aan dat je de kinderen prettig begeleidde. Je kon meebewegen met de moeilijkheden waar de kinderen tegen aanliepen.

 

De groepen 7 en 8 gingen aan de slag met glas uit de Oudheid.  

Ze vonden het lastig om te bedenken wat ze gingen doen en hoe het vorm moest krijgen. Hun held in glas. Het was goed dat er tussen de eerste en tweede les wat tijd zat zodat ze alles even konden laten bezinken en uiteindelijk met prachtige ideeën kwamen. Maar de uitleg was helder en inspirerend zodat de resultaten uiteindelijk prachtig waren en de kaartjes met uitleg maakten het project helemaal af.

De groepen 1 en 2 gingen een vriend maken voor draak.

Ook dit project was erg geslaagd. Het verhaal aan het begin was een leuk introductie. 
Het materiaal was erg leuk en meer dan voldoende aanwezig. Vooral het idee van 1 bijzondere steen vonden de kinderen heel gaaf.  Zeker voor herhaling vatbaar. Wij zijn enthousiast.

De groepen 3 en 4 maakten een sterrennacht in steentjes.

De kinderen vonden het geweldig, Marjolein deed het erg leuk en super voor de kinderen om te zien hoe de resultaten per week vorderde. Ze stonden versteld van zichzelf.

De groepen 5 en 6 maakten een oude vaas.

Het was leuk en uniek. De docenten waren erg vriendelijk en betrokken bij de kinderen. De geschiedenis van de ontstaan van het glas was een leuke aanvulling. Jammer dat het digibord het niet deed waardoor het niet maximaal uit de verf kwam. Maar de resultaten waren bijzonder en de kaartjes met uitleg maakten het helemaal af.

Kortom een prachtig project waarbij de hele school kennis heeft gemaakt met prachtige technieken waar ze normaal niet zo snel mee in aanraking zouden komen. De afsluitende tentoonstelling maakte het helemaal af. Ouders konden op deze manier genieten van al het moois dat de kinderen hadden gemaakt.

Marjolein bedankt.

bottom of page